“Het is mijn missie dat jij opgeladen en geïnspireerd naar huis gaat”

Workshops

Met regelmaat organiseer ik workshops, cirkels en events. Een moment voor jezelf om in te tunen, om te verbinden, te leren, te groeien en herontdekken van hetgeen er diep van binnen in jou leeft.

Het is mijn missie dat jij ontspannen, opgeladen en met mooie inzichten naar huis gaat.

Houd de agenda in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data. 

Agenda 2024

Een bijzondere dag voor jou
Zondag 7 april

Kleine ademcirkel (max 5 personen)
Vrijdag 19 april

Op jouw plek”
vind je plek en herontdek jouw authentieke zelf
Zondag 9
juni

Masterclass “De kracht van de adem”
Binnenkort nieuwe data

reset | release | relax | renew

Aanbod

Een bijzondere dag voor jou

Deze dag is helemaal voor jou als je de behoefte voelt om te ontspannen, op te laden en weer verbinding te maken met je diepste verlangens. Ademwerk loopt als een rode draad door de dag en leert je hoe je dichter bij jezelf blijft. Laat je onderdompelen en meevoeren op een innerlijke reis met diepgang en een vleugje humor. 

Wil jij:

 • rust in je hoofd
 • heldere inzichten
 • loslaten van spanning
 • fysieke detox
 • connectie met jezelf
 • nieuwe energie en kracht van binnenuit
 • herinneren waar je echt gelukkig van wordt

Elementen:

 • ademwerk
 • yin yoga
 • visualisatie
 • soul writing
 • energizer
 • healthy food

Toetje:

 • ijsbad

Voor een shift van jouw energiebalans en een ultieme oefening in mindset sluiten we de dag af met een ijsbad voor wie wil. 

Zondag 7 april 2024
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Den Burgh, Hoofddorp
Investering: 125,-
Inclusief: koffie, thee, gezonde snacks en een vegetarische lunch
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

Ademcirkel

Tijdens een ademcirkel staat de ‘verbonden ademhaling’ centraal. De sessie vindt plaats in een groep onder begeleiding van ademcoaches. Wat de groep je brengt is een gevoel van verbinding, zonder dat je elkaar kent of bewust met anderen bezig bent. Het gevoel van zijn in een groep geeft kracht en positieve energie. Ervaren is begrijpen! 

De ambiance, de muziek, de begeleiding, alles is erop afgestemd om jou een behaaglijk en veilig gevoel te geven waarin je helemaal kunt zijn met jouw adem en alles wat zich aandient.

Tijdens de sessie ga je intensief verbonden ademen. Het effect hiervan is dat het gehele ademhalingssysteem wordt gereset. De cellen gaan open, afvalstoffen komen vrij maar ook opgeslagen emoties kunnen vrijkomen. Dit maakt de sessie tot een grondige detox op zowel fysiek als emotioneel niveau. Tijdens de ontspanningsfase, die na het actieve ademdeel volgt, kom je in een diepe ontspanning en kan je prachtige inzichten krijgen. Je voelt je open, vrij, opgeklaard en in verbinding met jezelf. De sessie werkt vaak nog lange tijd door.
 
Vrijdag 19 april 2024  – kleine cirkel (max 5 personen)
Aanvang: 19.30 uur
Investering: 55,-
Locatie: Oosteinderweg 93, Aalsmeer
Facilitator: Roos Temme

"Op jouw plek"
Vind je plek en herontdek jouw authentieke zelf

Herken je dat bepaalde patronen in jouw leven zich telkens herhalen?

Tijdens deze bijzondere dag krijg je middels diverse opstellingen inzicht in de diepere lagen van jezelf en jouw unieke plek in het grotere geheel. De opstellingen worden opgevolgd door ademwerk, zodat je nog dieper kunt zakken in jouw eigen proces en de inzichten uit de opstelling kunt integreren in jouw hele zijn. 

In een opstelling stap je in het ‘veld’ om jouw relatie tot een thema te onderzoeken. In het veld worden thema’s zichtbaar en wordt duidelijk ‘wat er nodig is’ om vrij te worden van hetgeen jou belemmert.

Het ademwerk dat volgt op de opstellingen zorgt ervoor dat je een staat van trance gaat ervaren. Dit is het moment waarop de prefontale cortex (het denken) omzeild wordt en we verbinding maken met ons limbische systeem. Dit systeem is het emotionele centrum van het lichaam. Hier slaan we o.a. niet-doorleefde emoties van indrukwekkende gebeurtenissen op. In de veilige setting van een ademsessie ontstaat er toegang tot lang verborgen emoties en inzichten. Je wordt door jouw eigen adem geleid naar dat wat zich vanuit jouw onderbewuste aandient. De inzichten uit de opstelling kunnen landen en je kunt loslaten wat jou niet langer dient. 

Zodra jij weer op je plek staat voel je de verbinding met jouw authentieke zelf. Vanuit die plek pak je moeiteloos de flow van het leven weer op, precies zoals het voor jou bedoeld is. 

Wil jij: 

 • Inzicht in beperkende herhalende patronen in jouw leven
 • Connectie herstellen met jouw authentieke zelf
 • Loslaten van dat wat jou niet meer dient
 • Nieuwe energie en kracht van binnenuit 
 • Je herinneren waar je echt gelukkig van wordt

Elementen:

 • opstellingen
 • ademwerk
 • healty food & drinks

Toetje:

 • ijsbad 

Voor een shift in jouw energiebalans en een ultieme oefening in mindset en adem sluiten we de dag af met een ijsbad, voor wie wil.                              

Zondag 9 juni 2024
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Den Burgh, Rijnlanderweg 878, Hoofddorp
Investering: 125,- 
Inclusief: koffie, thee, gezonde snacks en een vegetarische lunch

Facilitators: Jill van Velzen en Roos Temme

De Kracht van Adem

Wist je dat onze ademhaling onze belangrijkste krachtbron is voor meer energie? Toch hebben we er nauwelijks aandacht voor. Niet zo gek, want ademen gaat gelukkig vanzelf.

Het probleem is alleen dat de meeste mensen onregelmatig en oppervlakkig ademen, zonder zich hiervan bewust te zijn. Dit brengt een waslijst aan klachten met zich mee. Denk aan onverklaarbare lichamelijke klachten, stress, piekeren en een vol hoofd, angst of paniek, somberheid, duizeligheid, hartkloppingen, koude handen en voeten en gebrek aan energie

Daarnaast is de adem een gouden instrument om in het dagelijks leven sneller van stress naar ontspanning te kunnen schakelen.

Het doel van deze workshop is om jou meer inzicht te geven in de kracht van de adem. Je leert hoe een gezond ademhalingspatroon eruitziet en wat het effect is van een verkeerde ademhaling op zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Je gaat dit vervolgens zelf ervaren en je krijgt tools aangereikt waarmee jij jezelf in het dagelijks leven vitaal, gezond en in balans kunt brengen en houden. Ook leer je door het analyseren van jouw ademhaling meer over hoe jij in het leven staat. Door anders te gaan ademen heb je hier invloed op. Grip op je adem geeft je grip op je algehele gemoedstoestand en daarmee op je leven.

Verbeter je adem, verbeter je leven.

Binnenkort nieuwe data
Ook te boeken als bedrijfstraining

Reviews

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je zo nu en dan een update over mijn workshops, behandelingen, mijn persoonlijke ervaringen en nieuwe ontwikkelingen.

Scroll naar boven