“Het is mijn missie dat jij opgeladen en geïnspireerd naar huis gaat”

Workshops

Met regelmaat organiseer ik workshops, cirkels en events. Een moment voor jezelf om in te tunen, om te verbinden, te leren, te groeien en herontdekken van hetgeen er diep van binnen in jou leeft.

Het is mijn missie dat jij ontspannen, opgeladen en met mooie inzichten naar huis gaat.

Houd de agenda in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe data. 

De workshops voor dit najaar:

Ademcirkel
29 september 2023

Adem & Cacaoceremonie
15 oktober 2023

Ademcirkel
10 november 2023

De kracht van de adem
19 november 2023

Vrouwenkracht
10 december 2023 

reset | release | relax | renew

Aanbod

Ademcirkel

Tijdens een ademcirkel staat de ‘verbonden ademhaling’ centraal. De sessie vindt plaats in een groep onder begeleiding van ademcoaches. Wat de groep je brengt is een gevoel van verbinding, zonder dat je elkaar kent of bewust met anderen bezig bent. Het gevoel van zijn in een groep geeft kracht en positieve energie. Ervaren is begrijpen! 

De ambiance, de muziek, de begeleiding, alles is erop afgestemd om jou een behaaglijk en veilig gevoel te geven waarin je helemaal kunt zijn met jouw adem en alles wat zich aandient.

Tijdens de sessie ga je intensief verbonden ademen. Het effect hiervan is dat het gehele ademhalingssysteem wordt gereset. De cellen gaan open, afvalstoffen komen vrij maar ook opgeslagen emoties kunnen vrijkomen. Dit maakt de sessie tot een grondige detox op zowel fysiek als emotioneel niveau. Tijdens de ontspanningsfase, die na het actieve ademdeel volgt, kom je in een diepe ontspanning en kan je prachtige inzichten krijgen. Je voelt je open, vrij, opgeklaard en in verbinding met jezelf. De sessie werkt vaak nog lange tijd door.
 
Datum: 29 september 2023 
Aanvang: 19.30 uur
Investering: 55,-
Locatie: Haarlemmerstraatweg 5, Hillegom
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

Datum: 10 november 2023
Aanvang: 19.30 uur
Investering: 55,-
Locatie: Haarlemmerstraatweg 5, Hillegom
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

Adem & Cacao Ceremonie

De combinatie van ademwerk en cacao brengt een synergie-effect waarmee je een intense reis maakt door jouw onderbewustzijn naar jouw ware essentie.

Een cacaoceremonie is een eeuwen oud heilig ritueel om jezelf tot in het diepste van je zijn te verwarmen met deze hart verruimende plant. Cacao in zijn puurste vorm helpt je lichaam te genezen en opent je hart voor verbinding met jouw intuïtie, innerlijke wijsheid en liefde voor jezelf. 

Tijdens de ceremonie wordt de thee van rauwe cacao, met toegevoegde specerijen, gedronken in zijn puurste vorm. Een intense smaakbeleving. Vervolgens word je meegenomen in een visualisatie naar jouw diepste binnenwereld waar je weer in contact komt met jouw innerlijke wijsheid en creativiteit. Het ademwerk dat daarop volgt wijst je de weg door jouw lichaam en schoont het zowel fysiek als emotioneel op.

Wil jij je herinneren wie jij in de kern bent en wat jou echt gelukkig maakt? Ben jij eraan toe om emoties te doorvoelen en transformeren, te verzachten, te verbinden met de liefde voor jezelf en jouw levensenergie weer optimaal te voelen stromen? Meld je dan snel aan.

Datum: 15 oktober 2023
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Den Burgh – Hoofddorp
Investering: 75,-
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

De Kracht van Adem

Het doel van deze workshop is om jou de kracht van de adem te laten ervaren en je tools aan te reiken waarmee je in het dagelijks leven sneller van stress naar ontspanning kunt schakelen.

Tijdens deze workshop leer je hoe een gezond ademhalingspatroon eruitziet en wat het effect is van een verkeerde ademhaling op zowel je fysieke als je mentale gezondheid. Door het analyseren van jouw ademhaling leer je meer over hoe jij in het leven staat. En door anders te gaan ademen heb je hier invloed op. Grip op je adem geeft je grip op je algehele gezondheid en levenslust. Voor wie wil wordt de dag afgesloten met een dip in het ijsbad.

Heb jij last van onverklaarbare lichamelijke klachten, een vol hoofd en het gevoel altijd aan te staan, hoofdpijn, slapeloosheid, somberheid, angst, stress, duizeligheid, hartkloppingen, koude handen en voeten en gebrek aan energie? Meld je dan snel aan.

Datum: 19 november 2023
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Den Burgh -Hoofddorp
Investering: 125,-
Inclusief: koffie, thee, tussendoortjes en een vegetarische lunch
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

Vrouwenkracht

Herken je het gevoel dat je alle ballen hooghoudt, maar dat het nooit goed genoeg is. Heb je last van onzekerheid en angst? Weet je dat je het anders zou willen, maar niet hoe? Heb je moeite met het nemen van beslissingen?

Deze workshop is er voor jou, om je kracht terug te vinden en weer verbinding te maken met je diepste verlangens. Ook vind je tools om daarnaar te gaan leven.

We nemen je mee op een innerlijke reis, met diepgang en een vleugje humor. De ademhaling loopt als een rode draad door de dag en je gaat ervaren wat bewust anders ademen met je doet. Voor een shift van jouw energiebalans en ultieme oefening in mindset sluiten we de dag af met een ijsbad, voor wie wil.

Heb jij last van onzekerheid, somberheid, gebrek aan energie, moeite met het nemen van beslissingen en ben je even kwijt waar je nu echt gelukkig van wordt? Meld je dan snel aan.

Datum: 10 december 2023
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Den Burgh – Hoofddorp
Investering: 125,-
Inclusief: koffie, thee, tussendoortjes en een vegetarische lunch
Facilitators: Jacqui Kluijtmans en Roos Temme

Reviews

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je zo nu en dan een update over mijn workshops, behandelingen, mijn persoonlijke ervaringen en nieuwe ontwikkelingen.

Scroll naar boven