“Reiki komt van de Japanse woorden “rei” (universeel) en “ki” (levensenergie)”

Reiki behandeling

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen “gelooft” op voorhand in Reiki. En ja, het is ook zweverig, als in niet tastbaar. Het mooie is, je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

Reiki integreer ik in elke sessie, zowel tijdens een holistische coaching als tijdens ademwerk. De reacties na afloop bewijzen de intense kracht van Reiki.

Reiki behandeling Aalsmeer

“Reiki herstelt de energiebalans en activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam”

Reiki behandeling

Diepe ontspanning van lichaam en geest voor het herstellen van de balans, het opheffen van blokkades in de energiestroom van het lichaam en het aanzetten tot heling, dat is het doel van een Reiki-behandeling.

Zodra het zenuwstelsel tot rust komt en de energiestroom in het lichaam geactiveerd wordt,  verminderen stress en pijnklachten. Emoties kunnen loskomen en losgelaten worden, de algehele gemoedstoestand verbetert en lichaam en geest worden weer in balans gebracht.   

Het regelmatig ondergaan van een Reikibehandeling als onderhoud voor jouw energiebalans is een prachtig cadeau om jezelf te gunnen.

Reiki

Reiki komt van de Japanse woorden “rei” (universeel) en “ki” (levensenergie). Bij een Reikibehandeling wordt deze universele levensenergie via handoplegging door de behandelaar doorgegeven waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. 

Energy healing is al duizenden jaren oud. Ondanks de scepsis bij sommige groepen blijft de populariteit van de methode wereldwijd groeien, dankzij de indrukwekkende resultaten. Inmiddels is er internationaal divers wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van Reiki en wordt de methode ook steeds vaker complementair ingezet aan de reguliere gezondheidszorg.

Bij welke klachten

  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Slapeloosheid
  • Fysieke klachten
  • Burn-out
  • Neerslachtigheid

Reiki is ook zonder specifieke klachten een fijne methode om in balans te blijven.

Wil je Reiki ervaren?

Misschien ben je benieuwd of Reiki ook iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Scroll naar boven