Toegang tot jouw krachtbron

Krijg toegang tot jouw krachtbron voor optimale levensenergie met ademwerk

Wist je dat onze ademhaling onze belangrijkste krachtbron is voor meer energie? Toch hebben we er nauwelijks aandacht voor. Niet zo gek, want ademen gaat gelukkig vanzelf.

Het probleem is alleen dat de meeste mensen onregelmatig en oppervlakkig ademen, zonder zich hiervan bewust te zijn. Dat geeft uiteindelijk allerlei klachten.

Hoe komt het dat we gemiddeld slechts 30% van onze longcapaciteit gebruiken?
Dat heeft alles te maken met het onderdrukken van emoties. Dit begint eigenlijk al in onze vroege jeugd. Hoe vaak kregen we met de beste bedoelingen te horen: “stil maar”, “wees maar niet bang”, klaar nu met huilen”, etc. We zijn gewend om lastige emoties weg te drukken. Dat is een overlevingsmechanisme geworden. Ga maar eens na als er iets naars gebeurt, je stressniveau stijgt, je houdt voor een moment je adem in en je ademt vervolgens oppervlakkig en snel. Op onbewust niveau wordt er iets vastgezet in je lichaam, op celniveau. Daar vormt zich een blokkade, gestagneerde energie met een lage trilling, waardoor er uiteindelijk fysieke klachten optreden.

Hoe kan ademwerk deze gestagneerde energie weer in beweging krijgen? 
De verbonden ademhaling (ademwerk) is de meest omvattende ademhalingsmethode, doordat deze de fysieke-, mentale-, emotionele- en spirituele aspecten integreert en met elkaar verbindt. Het reset en opent ons totale ademhalingssysteem en het corrigeert de oude ineffectieve manier van ademen. Verder leidt het tot stressvermindering, meer zelfbewustzijn, heling van onverwerkte emoties of trauma en meer spirituele verbondenheid. Hierdoor worden ook fysieke klachten aangezet tot heling en kan de energie weer vrij stromen. Zie het als een grondige detox op alle niveaus.

Het mooie is dat als de ademhaling weer completer wordt, er meer ruimte ontstaat om het leven volledig te leven.
Oude pijn hoeft niet bewust opnieuw beleefd te worden, alleen maar losgelaten te worden, met behulp van ons eigen ademhalingssysteem.

Wat maakt dat zoiets aards als ademwerk raakt aan spiritualiteit? 
Ademwerk brengt een diepe verbinding met jezelf tot stand, waarbij je in een hogere staat van bewustzijn komt. Alle energie (trilling) in het lichaam wordt naar een hoger niveau gebracht, het veld van licht en liefde. Dit proces komt tijdens het ademen in een stoomversnelling waardoor diepe inzichten worden ervaren. Met iedere ademsessie word je lichter en helderder waardoor de verbinding met je intuïtie weer zuiver wordt, ofwel je innerlijke geleiding. Je leeft weer vanuit je hart in plaats van uit het hoofd en je ervaart optimale levensenergie.

Scroll naar boven