“Het lichaam is niet tegen je, het communiceert met je. Leer je de taal van het lichaam te verstaan, dan volgt eenheid van lichaam en geest, het pad naar heling”

Contact

Wil je meer informatie over mijn behandelingen of heb je een vraag over een specifieke klacht? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Je kunt een bericht sturen via e-mail of het contactformulier invullen. En je mag mij natuurlijk ook bellen. Mijn contactgegevens vind je op deze pagina. 

Liefs, Roos

“Heb je een vraag, wil je een afspraak plannen of een workshop volgen?”

Stuur een bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Contact opnemen

Adresgegevens

Roos Temme
Holistisch praktijk In de Roos 
Oosteinderweg 93
1432 AG Aalsmeer

Telefoon: 06 439 84 354
E-mail: roos@roostemme.nl

KvK nummer: 71251294 

Klik hier voor een routebeschrijving

Wat anderen zeggen...

Mariska
Mariska
Lees verder
Ik ben naar Roos doorverwezen voor ademcoaching door mijn internist, nadat ik helemaal ben onderzocht in het ziekenhuis. De aanhoudende klachten die ik had waren migraine, rugklachten, slecht slapen, moe en hartkloppingen. Wat een verschil, ik heb twee ademsessies gedaan bij Roos en ik kan niet omschrijven wat een effect het heeft. Het is gewoon fantastisch. Enige wat mij verdrietig maakt is dat ik dit niet veel eerder heb geweten. Ik raad dit echt iedereen aan.
Mark
Mark
Lees verder
Na mijn burnout een aantal jaar geleden ben ik nooit meer volledig hersteld en heb ik last van een hoge ademhaling en druk op mijn borst. Na 1 sessie bij Roos voelde ik dat mijn hele ademhalingssysteem weer is opengegaan. Ik kan weer volledig en diep ademhalen, wat een verademing! Ook de druk op mijn borst is weg. Roos heeft heel veel kennis die ze op een luchtige manier kan overbrengen. Ik heb meer inzicht gekregen en ga hiermee aan de slag in de dagelijkse praktijk. Over een maand ga ik voor de tweede sessie. Ik kijk er nu al naar uit.
Jennifer
Jennifer
Lees verder
Wat een ervaring. Het ontroert me nog steeds. Ik ben jarenlang heel somber geweest en niet in staat om te genieten. Na de ademsessie voelde ik me zo opgeschoond en zoveel lichter. Ik bruiste van energie toen ik thuiskwam. Roos heeft een heel zachte kracht waarmee ze je begeleid tijdens het ademen waardoor het veilig voelt om door de weerstand heen te ademen en alles er te laten zijn wat naar boven komt.
Vorige
Volgende

Goed om te weten...

Gun jezelf de tijd, ook voor en na de behandeling. Misschien vind je het fijn om comfortabele kleding te dragen. Eet niet teveel vlak voor de behandeling en plan na afloop niet direct een vervolgafspraak in. 

Eventuele contra indicaties voor het ondergaan van een behandeling spreek ik van te voren met je door.

Holistische behandelingen zijn complementair aan de reguliere gezondheidszorg, geen vervanging.

“Gun jezelf wat tijd, ook na de behandeling”

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je zo nu en dan een update over mijn workshops, behandelingen, mijn persoonlijke ervaringen en nieuwe ontwikkelingen.

Blog - Inzichten vanuit een holistische visie.
Scroll naar boven