“Als lichaam en geest in balans zijn, sta jij helemaal in je kracht.”​

Blog

Op deze blogpagina deel ik mijn inzichten en ervaringen met je over alles wat met je gezondheid te maken heeft vanuit een holistische visie. 

reset | release | relax | renew

Wat is een Cacao Ceremonie?

Een cacaoceremonie is een eeuwen oud heilig ritueel om jezelf tot in het diepste van je zijn te verwarmen met deze hart verruimende plant. Cacao in zijn puurste vorm helpt je lichaam te genezen en opent je hart voor verbinding met jouw intuïtie, innerlijke wijsheid en liefde voor jezelf.

Lees verder »

Reiki, geloof jij erin?

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen “gelooft” op voorhand in Reiki. En ja, het is ook zweverig, als in niet tastbaar. Het mooie is, je hoeft er niet in te geloven om het te kunnen ervaren.

Reiki integreer ik in elke sessie, zowel tijdens een holistische coaching als tijdens ademwerk. De reacties na afloop bewijzen de intense kracht van Reiki.

Lees verder »

Koud douchen, waarom zou je?

Uit onderzoek blijkt dat als we het lichaam blootstellen aan kleine hoeveelheden acute stress, de algehele regulatie van stress in het lichaam verbetert. Door blootstelling aan kou neemt het aantal witte bloedcellen toe en de hoeveelheid ontstekingseiwitten wordt teruggebracht. Deze twee effecten zijn zeer gunstig voor ons immuunsysteem.

Lees verder »

Toegang tot jouw krachtbron

Wist je dat onze ademhaling onze belangrijkste krachtbron is voor meer energie? Toch hebben we er nauwelijks aandacht voor. Niet zo gek, want ademen gaat gelukkig vanzelf. Het probleem is alleen dat de meeste mensen onregelmatig en oppervlakkig ademen, zonder zich hiervan bewust te zijn. Dat geeft uiteindelijk allerlei klachten.

Lees verder »

Hoe leer je leven met tinnitus?

Leren leven met tinnitus is dé grote uitdaging, want hij blijft. Eenmaal leren fietsen kan je nooit niet meer fietsen toch? Het is een programmeringsfoutje dat op een bepaald moment in je systeem is geslopen. Het had op dat moment een functie. Inmiddels is de aanleiding allang niet meer actueel, maar het lichaam blijft gealarmeerd.

Lees verder »

Ontdek Yoga Nidra voor een wakkere slaap

Yoga Nidra wordt ook wel “slaapyoga” genoemd. Het is aangetoond dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan 4 uur diepe slaap. Tijdens de Yoga Nidra sessie lig je in een ontspannen houding, en je volgt mijn stem. De Yoga Nidrawerkt in op jouw hersenactiviteit. Deze komt in een stadium tussen waken en slapen, waarin je niet meer echt wakker bent maar ook niet slaapt. Als je deze staat van zijn bereikt, vloeit de spanning zowel uit je lichaam als uit je hoofd weg. Wanneer de geest volledig ontspannen is, wordt deze ontvankelijk voor nieuwe ingevingen die niet vanuit het ego komen, maar echt van binnenuit.

Lees verder »

Workshops

"Ik organiseer met regelmaat workshops, cirkels en events."

Met regelmaat organiseer ik workshops, cirkels en events.
Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief. 

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over mijn behandelingen of heb je een vraag over een specifieke klacht? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. 

Scroll naar boven